Frambozen-kwarktrifle

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

425 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels.

  2. Doe de helft van de frambozen in een kom en prak ze fijn met een vork, meng de koekkruimels erdoor en verdeel gelijkmatig over de bodem van de glazen.

  3. Verdeel de kwark erover en garneer met de rest van de frambozen en pistachenoten.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht ook in een grote schaal van bijv. Ø 15 cm maken.

Frambozen-kwarktrifle

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig