Provençaals wokgerecht met krieltjes

Slank, lekker en nog snel klaar ook!

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de krieltjes en de citroen. Kook de krieltjes, citroenhelften en laurierblaadjes in een pan met ruim water in 12 min. gaar.

  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok. Voeg de rundvleesreepjes en Provençaalse kruiden toe en roerbak in 4 min. bruin. Pers de knoflook boven de pan uit en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Doe de tomaten erbij en roerbak 2 min. mee.

  3. Giet de krieltjes af, verwijder de laurierblaadjes en citroenhelften en meng de rest van de olie erdoor. Breng het rundvlees-spinaziemengsel op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Schep de olie door de krieltjes en serveer direct.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Provençaals wokgerecht met krieltjes

Slank, lekker en nog snel klaar ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig