Wokschotel met puntpaprika en kibbeling

Puntpaprika op de oosterse toer, samen met sperziebonen en kibbeling.

585 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de sperziebonen 5 min. op hoog vuur. Schenk er na 4 min. 2 el water bij.Voeg de gember en paprika toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de kibbeling toe.

  3. Meng ondertussen de gembersiroop, azijn, sojasaus, maïzena en 8 el water in een kom. Voeg toe aan de groenten in de wok. Draai het vuur laag en verwarm al roerend 1 min. tot de saus gebonden is. Serveer met de rijst.

  • combinatietipLekker met dungesneden bosui.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling

Puntpaprika op de oosterse toer, samen met sperziebonen en kibbeling.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig