Stéphane Reynaud's Provençaalse taart

Vegetarische hartige taart uit de oven van bladerdeeg.

240 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en snijd hem fijn. Snijd de courgette en aubergine in kleine blokjes. Smoor alle groenten, cherrytomaatjes en zongedroogde tomaatjes in olijfolie en houd ze krokant.

  2. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes, wentel ze door olijfolie en ontpit de olijven. Rol het deeg uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat, bedek de deeglap met de groenten en bestrooi ze met de fleur de sel en peper. Bak de taart 30 min. in de oven.

  • algemeenBron: A Propos Bistro, Stéphane Reynaud
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Stéphane Reynaud's Provençaalse taart

Vegetarische hartige taart uit de oven van bladerdeeg.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig