Schrap de wortelen, pel de uien en snijd alles fijn. Leg de kropjes babyromaine naast elkaar in de ovenschaal en doe de wortel en ui erbij. Voeg de tijm en rozemarijn toe. Giet de wijn erover en zoveel kippenbouillon dat ze ruimschoots onderstaan.
Zet de schaal afgedekt 1 uur in een op 180 °C verwarmde oven en controleer regelmatig of er nog wat bouillon moet worden toegevoegd.
Stéphane Reynaud's gestoofde sla
Kruidig bijgerecht waar je weinig omkijken naar hebt: uurtje in de oven en klaar!
- algemeenBron: A Propos Bistro, Stéphane Reynaud
Stéphane Reynaud's gestoofde sla
Kruidig bijgerecht waar je weinig omkijken naar hebt: uurtje in de oven en klaar!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_060029_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
6 personen
60 kcal
15 min. bereiden
1 uur oventijd
Aan de slag
Schrap de wortelen, pel de uien en snijd alles fijn. Leg de kropjes babyromaine naast elkaar in de ovenschaal en doe de wortel en ui erbij. Voeg de tijm en rozemarijn toe. Giet de wijn erover en zoveel kippenbouillon dat ze ruimschoots onderstaan.
Zet de schaal afgedekt 1 uur in een op 180 °C verwarmde oven en controleer regelmatig of er nog wat bouillon moet worden toegevoegd.
algemeen:Bron: A Propos Bistro, Stéphane Reynaud
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
3 wortelen
2 uien
6 babyromainesla
1 takje verse tijm
1 stuk takje rozemarijn
125 ml witte wijn
1 l kippenbouillon in pot
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30)