Aardappelschotel met kropsla

735 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 45 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Cornedbeef in reepjes snijden. Cornedbeef en aardappel in ovenschaal rangschikken. Pot saus erover schenken en aardappelschotel volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten afkoelen. Sla schoonmaken, wassen en droogslaan. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met ui, komkommer en dressing. Partjes ei erop leggen. Aardappelschotel serveren met salade.

Gerelateerde recepten

Aardappelschotel met kropsla

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig