Zalm-aardappelschotel met tuinkruiden

695 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen en (in keukenmachine) grof raspen. Uien pellen in ringen snijden. Zalm in reepjes snijden. Aardappelrasp, zalm en ui in laagjes in ovenschaal leggen. Elke laag met zout en peper bestrooien. Saus over aardappels schenken. Gerecht in midden van oven in ca. 45 min. gaar en goudbruin laten worden (evt. met aluminiumfolie afdekken als schotel te donker dreigt te worden). Sla met peen julienne en dressing mengen. Aardappelschotel met salade serveren.

Gerelateerde recepten

Zalm-aardappelschotel met tuinkruiden

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig