Laat de kidneybonen en kapucijners uitlekken. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt met de chilipoeder in ca. 5 min. rul.
Voeg de soepgroente aan gehakt toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kidneybonen, kapucijners en bonenchotel toe. Verwarm het geheel in ca. 5 min. door en door. Breng op smaak met peper en zout.
Drie-bonenchili
Kidneybonen, kapucijners en bruine bonen spelen de hoofdrol in deze heerlijke eenpansmaaltijd.
Drie-bonenchili
Kidneybonen, kapucijners en bruine bonen spelen de hoofdrol in deze heerlijke eenpansmaaltijd.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012026_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kidneybonen en kapucijners uitlekken. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt met de chilipoeder in ca. 5 min. rul.
Voeg de soepgroente aan gehakt toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kidneybonen, kapucijners en bonenchotel toe. Verwarm het geheel in ca. 5 min. door en door. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g kidneybonen uit blik
720 g kapucijners in pot
3 el zonnebloemolie
400 g rundergehakt
2 tl chilipoeder
250 g verse soepgroente
700 g bonenschotel chili con carne in pot