Plaattaart met geitenkaas, bieten en spek

In 20 minuutjes voor te bereiden, de oven doet de rest. Resultaat: zoet-pittige plaattaart met spek en bietjes.

625 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de bieten en snijd in dunne partjes. Kook 8 min. en giet af.

  2. Rol het pizzadeeg uit en duw een beetje verder uit, zodat een met bakpapier beklede bakplaat grotendeels is bedekt met deeg. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit de verpakking. Beleg met de plakken kaas en de helft van het spek. Verdeel de bietenpartjes erover. Ris de blaadjes van de takjes tijm en strooi over de bieten. Verdeel de rest van het spek erover en besprenkel met de honing.

  3. Bak de plaattaart ca. 25 min. in het midden van de oven.

  • combinatietipLekker met een groene salade met vinaigrette.

Plaattaart met geitenkaas, bieten en spek

In 20 minuutjes voor te bereiden, de oven doet de rest. Resultaat: zoet-pittige plaattaart met spek en bietjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig