Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

660 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Meng de sperziebonen en pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het mengsel in de ingevette ovenschaal.

  3. Meng de aardappelpuree met de roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Zet de ovenschotel ca. 20 min. in het midden van de oven.

Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig