Roer de tiramisu door. Dek af met vershoudfolie en zet 24 uur in de vriezer.
Zet de meloenbolschep in een beker heet water. Schep met de warme lepel 2 bolletjes per persoon van de tiramisu. Leg de bolletjes in de met bakpapier beklede schaal en zet 2 uur in de vriezer.
Zet een pan met een laag water op het vuur. Doe de chocolade in een kom en hang de kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt en laat de chocolade smelten (au bain-marie). Steek in elk tiramisubolletje een 1 saté- of cocktailprikker. Doop de bolletjes direct in de chocolade en serveer.
Tiramisu ijsbonbons
Een echte favoriet deze ijsbonbons op een stokje. Gemaakt van tiramisu in een jasje van chocolade.
- bewaartipJe kunt de ijsbonbons 1 week en minimaal 26 uur van tevoren maken. Dip ze vlak voor serveren door de chocolade.
Tiramisu ijsbonbons
Een echte favoriet deze ijsbonbons op een stokje. Gemaakt van tiramisu in een jasje van chocolade.
nagerecht
8 personen
200 kcal
15 min. bereiden
dag wachten
Aan de slag
Roer de tiramisu door. Dek af met vershoudfolie en zet 24 uur in de vriezer.
Zet de meloenbolschep in een beker heet water. Schep met de warme lepel 2 bolletjes per persoon van de tiramisu. Leg de bolletjes in de met bakpapier beklede schaal en zet 2 uur in de vriezer.
Zet een pan met een laag water op het vuur. Doe de chocolade in een kom en hang de kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt en laat de chocolade smelten (au bain-marie). Steek in elk tiramisubolletje een 1 saté- of cocktailprikker. Doop de bolletjes direct in de chocolade en serveer.
bewaartip:Je kunt de ijsbonbons 1 week en minimaal 26 uur van tevoren maken. Dip ze vlak voor serveren door de chocolade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
170 g tiramisu
200 g pure chocolade 72%
Dit heb je nodig
schaal of bord met opstaande rand (Ø 28 cm)
bakpapier
saté of cocktailprikkers