Omeletmuffins met witlofsalade

Omelet nieuwe stijl: in muffinvorm en met knapperige croutons.

355 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de holtes van de muffinvorm in. Snijd de champignons in kleine stukjes. Verdeel de champignons over de holtes. Rasp de kaas.

  2. Klop met een garde de eieren los met het water, de tijm, ⅓ van de kaas, peper en eventueel zout. Schenk het eimengsel over de champignons. Bak de omeletmuffins in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.

  3. Snipper de ui en meng met de rodewijnazijn en olie in een grote kom tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat 5 min. staan.

  4. Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en halveer ze. Verwijder de harde kern en snijd het lof in dunne reepjes. Snijd de peterselie fijn. Meng het lof en de peterselie door de dressing in de kom. Meng de rest van de kaas en de croutons erdoor.

  5. Neem de omeletmuffins uit de vorm en serveer met de witlofsalade.

  • Omeletmuffins met witlofsalade

    Instructievideo - 03:36 min.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Omeletmuffins met witlofsalade

Omelet nieuwe stijl: in muffinvorm en met knapperige croutons.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig