Pompoenhapje - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)

Vries je de pompoen gepureerd in, dan heb je supersnel een heerlijk hapje.

15 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

1 ingredient


Aan de slag


  1. Schil de pompoen, snijd in parten ne verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Kook de pompoenblokjes in 15-20 min. gaar. Giet af, maar vang wat kookvocht op.

  2. Pureer met wat kookvocht met staafmixer of in keukenmachine tot een gladde puree.

  • bewaartipJe kunt de hapjes 3 maanden in de vriezer bewaren, verdeel voor het invriezen in porties. Laat voor gebruik ontdooien, verwarm en laat afkoelen tot lichaamstemperatuur.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?
  • Pompoen schillen en snijden

    Instructievideo - 01:05 min.

Pompoenhapje - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)

Vries je de pompoen gepureerd in, dan heb je supersnel een heerlijk hapje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig