Gekookte kwarteleitjes met 2 dipjes

Het ultieme paashapje, en dat met twee heerlijke dipjes.

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad, de paprikapoeder en komijn 3 min. op middelhoog vuur. Laat iets afkoelen op een bord en doe met de amandelen in de keukenmachine of vijzel. Maal tot grof kruim.

  2. Kook ondertussen de kwarteleitjes 3 min. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

  3. Meng voor de cocktailsaus de mayonaise, ketchup, worcestershiresauce en het citroensap. Serveer samen met het noten-specerijenmengsel als dipjes bij de kwarteleitjes.

  • bewaartipJe kunt dit recept een dag van tevoren maken. Bewaar de cocktailsaus en de ongepelde eitjes afgedekt in de koelkast. Bewaar de noten-specerijenmix in een luchtdicht afgesloten bakje buiten de koelkast.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Gekookte kwarteleitjes met 2 dipjes

Het ultieme paashapje, en dat met twee heerlijke dipjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig