Verwarm de oven voor op 170 °C. Smelt de kokosolie met de honing in 2 min. in een steelpan.
Hak de noten grof en meng in een kom met de boekweitvlokken, quinoa, kokoschips en gesmolten kokosolie. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in de oven. Schep regelmatig om.
Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in ca. 1 uur helemaal afkoelen. Meng de granola met de goji bessen. Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.
Rens Kroes' superfood granola
Begin je dag supergoed met deze granola van superfood.
- variatietipJe kunt de notenmix ook vervangen door 200 g noten naar keuze en in plaats van kokoschips 30 g geraspte kokos gebruiken
- bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Rens Kroes' superfood granola
Begin je dag supergoed met deze granola van superfood.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_074156_220x162_JPG.jpg)
12 porties
295 kcal
5 min. bereiden
1 uur wachten
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Smelt de kokosolie met de honing in 2 min. in een steelpan.
Hak de noten grof en meng in een kom met de boekweitvlokken, quinoa, kokoschips en gesmolten kokosolie. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in de oven. Schep regelmatig om.
Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in ca. 1 uur helemaal afkoelen. Meng de granola met de goji bessen. Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.
variatietip:Je kunt de notenmix ook vervangen door 200 g noten naar keuze en in plaats van kokoschips 30 g geraspte kokos gebruiken
bereidingstip:Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
3 el kokosolie
4 el vloeibare honing
200 g Smaakt notenmix
150 g Smaakt boekweitvlokken
50 g kokoschips
150 g 3-kleurenquinoa
50 g goji bessen
Dit heb je nodig
bakplaat
bakpapier