Salade van wortel, rode biet, linzen en gerookte zalm

Gerookte zalm en mosterddressing, het blijft een goede combi. Dit keer met linzen, peen en biet.

205 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de linzen in een zeef. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de koriander grof. Schil de winterpeen en biet. Rasp eerst de winterpeen en daarna de biet met de grove rasp in de keukenmachine. Meng de linzen, biet, winterpeen en witte kool met de helft van de koriander.

  2. Schep de salade op een schaal, besprenkel met de mosterddressing. Verdeel de gerookte zalm en de rest van de koriander over de salade en serveer.

  • dieettipDe mosterddressing staat niet in de Schijf van Vijf en is een dagkeuze. Kijk voor meer uitleg over dag- en weekkeuzes op voedingscentrum.nl.
  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Salade van wortel, rode biet, linzen en gerookte zalm

Gerookte zalm en mosterddressing, het blijft een goede combi. Dit keer met linzen, peen en biet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig