Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm de honing in een steelpan tot het dunner wordt. Voeg de boter toe en laat al roerend smelten.
Snijd de dadels fijn. Meng samen met de sinaasappeljam en het honing-botermengsel door de muesli. Schep met twee lepels hoopjes van ca. 1 cm hoog op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin. Laat de mueslirotsjes helemaal afkoelen. Lekker!
Mueslirotsjes
Van dit verantwoorde tussendoortje kun je er gerust een extra nemen.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Mueslirotsjes
Van dit verantwoorde tussendoortje kun je er gerust een extra nemen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_069623_220x162_JPG.jpg)
20 porties
75 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm de honing in een steelpan tot het dunner wordt. Voeg de boter toe en laat al roerend smelten.
Snijd de dadels fijn. Meng samen met de sinaasappeljam en het honing-botermengsel door de muesli. Schep met twee lepels hoopjes van ca. 1 cm hoog op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin. Laat de mueslirotsjes helemaal afkoelen. Lekker!
bereidingstip:Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
4 el vloeibare honing
2 el ongezouten roomboter
75 g dadels zonder pit
2 el sinaasappeljam
150 g krokante muesli vruchten en noten
Dit heb je nodig
bakpapier