Snelle 'soto' met kip, rijst en peultjes

Deze soep is snel te maken dankzij de bumbu. Serveer met een gekookt eitje en je hebt een complete soepmaaltijd.

495 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.

  2. Breng ondertussen de kruidenpasta, bouillon en 1.2 liter water in een soeppan aan de kook.

  3. Voeg de kip en peultjes toe en kook 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de rijst en taugé over 4 kommen, schep de soep erover en leg in elke kom 2 halve eitjes.

  • combinatietipLekker met partjes limoen.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Snelle 'soto' met kip, rijst en peultjes

Deze soep is snel te maken dankzij de bumbu. Serveer met een gekookt eitje en je hebt een complete soepmaaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig