Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
Breng ondertussen de kruidenpasta, bouillon en 1.2 liter water in een soeppan aan de kook.
Voeg de kip en peultjes toe en kook 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de rijst en taugé over 4 kommen, schep de soep erover en leg in elke kom 2 halve eitjes.
Snelle 'soto' met kip, rijst en peultjes
Deze soep is snel te maken dankzij de bumbu. Serveer met een gekookt eitje en je hebt een complete soepmaaltijd.
- combinatietipLekker met partjes limoen.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Snelle 'soto' met kip, rijst en peultjes
Deze soep is snel te maken dankzij de bumbu. Serveer met een gekookt eitje en je hebt een complete soepmaaltijd.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_070471_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
Breng ondertussen de kruidenpasta, bouillon en 1.2 liter water in een soeppan aan de kook.
Voeg de kip en peultjes toe en kook 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de rijst en taugé over 4 kommen, schep de soep erover en leg in elke kom 2 halve eitjes.
combinatietip:Lekker met partjes limoen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 middelgrote eieren
90 g kruidenpasta soto ajam
350 ml krachtbouillon kip
1¼ l kraanwater
300 g kipfiletblokjes
200 g verse peultjes
300 g diepvries tuinerwten
600 g 1 minuut witte rijst
125 g taugé