Verhit ⅔ van de olie in een wok. Voeg de soepgroenten en kruidenmix toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en roerbak 4 min. mee.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak er het aantal gewenste spiegeleieren in.
Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes en schep deze door de nasi. Serveer met de gebakken eieren en atjar tjampoer.
10 minutennasi met ham en gebakken ei
Da's makkelijk: je hoeft alleen de ham even te snijden.
- combinatietipLekker met kroepoek.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
10 minutennasi met ham en gebakken ei
Da's makkelijk: je hoeft alleen de ham even te snijden.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_062944_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
475 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit ⅔ van de olie in een wok. Voeg de soepgroenten en kruidenmix toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en roerbak 4 min. mee.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak er het aantal gewenste spiegeleieren in.
Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes en schep deze door de nasi. Serveer met de gebakken eieren en atjar tjampoer.
combinatietip:Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el rijstolie
400 g diepvries fijne soepgroenten
11½ g nasi kruidenmix
600 g 1 minuut witte rijst
4 middelgrote eieren
200 g plakjes achterham
1 pot atjar tjampoer