Bami met verse gember

Vol oosterse smaakmakers; knoflook, gember en rode peper in één gerecht.

475 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Schil de gember en snijd deze zo fijn mogelijk. Snijd de knoflook fijn en de ui in halve ringen. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes.

  2. Verhit de olie in een wok en fruit de gember, rode peper en knoflook 1 min. Voeg de ui en ketjap toe en roerbak 2 min. Voeg de rest van de groente toe en roerbak nog 3 min. Neem de groente uit de wok. Verhit de olie in de wok en breek de eieren erboven. Roerbak 3 min. Voeg de noedels en groente toe en roerbak nog 1 min. Serveer de bami met atjar en kroepoek. Bon appétit!

  • bereidingstipServeer de bami met zelfgemaakte atjar tjampoer (zie recept elders op ah.nl/recepten).
  • Bami met verse gember

    Instructievideo - 02:46 min.

Bami met verse gember

Vol oosterse smaakmakers; knoflook, gember en rode peper in één gerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig