Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus

Oestersaus en varkenshaas: een gouden combinatie.

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  2. Halveer ondertussen de varkenshaas in de lengte. Bestrooi met de kaneel, kruidnagel, peper en zout. Verhit 2 el olie in de wok en bak de varkenshaas 7 min. Keer regelmatig. Voeg de laatste minuut 2 el woksaus toe. Schep het vlees uit de pan op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.

  3. Schil en rasp de gember. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gember 1 min. Voeg de Chinese roerbakmix toe en bak 4 min. Voeg de noedels en de rest van de woksaus toe en bak nog 1 min. Snijd het vlees in dunne reepjes en verdeel over de noedels.

  • combinatietipLekker met fijngesneden koriander.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus

Oestersaus en varkenshaas: een gouden combinatie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig