Meng de sojasaus, oestersaus, honing en nootmuskaat tot een marinade. Snijd de varkenshaas in blokjes. Schep de varkenshaas door de marinade. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Schep de varkenshaas uit de marinade, bewaar de marinade. Bak de varkenshaas al omscheppend 2 min. Snijd de paprika in reepjes. Voeg de roerbakmix en paprika toe en bak nog 4 min.
Voeg de marinade en mie toe en verwarm nog 2 min. Verdeel over de kommen.
Kantonese mie met varkenshaas
We halen geen Chinees, we maken het zelf.
- variatietipVoeg voor een knapperig accent vlak voor serveren 1 bakje taugé (125 g) toe.
Kantonese mie met varkenshaas
We halen geen Chinees, we maken het zelf.
hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng de sojasaus, oestersaus, honing en nootmuskaat tot een marinade. Snijd de varkenshaas in blokjes. Schep de varkenshaas door de marinade. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Schep de varkenshaas uit de marinade, bewaar de marinade. Bak de varkenshaas al omscheppend 2 min. Snijd de paprika in reepjes. Voeg de roerbakmix en paprika toe en bak nog 4 min.
Voeg de marinade en mie toe en verwarm nog 2 min. Verdeel over de kommen.
variatietip:Voeg voor een knapperig accent vlak voor serveren 1 bakje taugé (125 g) toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
3 el sojasaus
2 el oestersaus
2 tl vloeibare honing
300 g varkenshaas
250 g Chinese eiermie
3 el zonnebloemolie
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
1 gele paprika