Varkenshaas met snijbonensalade

De snijboon van Nederlandse bodem maakt dit recept zonnig en verser dan vers!

215 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 12 min. rondom bruin en gaar. Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 1 cm. Kook in 2 min. beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de pittige radijsmix in een grote schaal.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad. Meng de sojasaus, sesamolie en limoensap en schep met het geroosterde sesamzaad door de groenten. Hak de wasabibollen grof. Snijd de varkenshaas in plakjes, leg op de salade en bestrooi met de wasabi.

  • Oosterse snijbonensalade met varkenshaas en wasabibollen

    Instructievideo - 01:57 min.

Varkenshaas met snijbonensalade

De snijboon van Nederlandse bodem maakt dit recept zonnig en verser dan vers!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig