Quinoasalade met edamame

De zachte smaak van de edamame (jonge sojabonen) past goed in deze salade van quinoa, rauwkost en de Aziatische dressing.

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de quinoamix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Dop ondertussen de edamame. Klop een dressing van de sojasaus, gembersiroop, olie en het limoensap.

  3. Rooster in een koekenpan zonder boter of olie het sesamzaad in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  4. Roer de quinoamix los met een vork. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Meng de quinoamix in een ruime kom met de edamame, Hollandse rauwkost, bosuitjes en dressing. Verdeel over de borden en bestrooi met het sesamzaad.

  • combinatietipLekker met fijngesneden koriander.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Quinoasalade met edamame

De zachte smaak van de edamame (jonge sojabonen) past goed in deze salade van quinoa, rauwkost en de Aziatische dressing.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig