Doe de sla in een schaal. Bestrooi met de sojabonen. Maak een dressing van de sesamolie, sojasaus en sushiazijn. Besprenkel met de dressing en de geroosterde pijnboompitten.
Edamame-salade en pijnboompitten
Met maar een paar ingrediënten zet je al een heerlijke salade op tafel. Ook lekker als lunch!
- serveertipLekker bij Aziatische roerbakgerechten.
Edamame-salade en pijnboompitten
Met maar een paar ingrediënten zet je al een heerlijke salade op tafel. Ook lekker als lunch!
bijgerecht
4 personen
140 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de sla in een schaal. Bestrooi met de sojabonen. Maak een dressing van de sesamolie, sojasaus en sushiazijn. Besprenkel met de dressing en de geroosterde pijnboompitten.
serveertip:Lekker bij Aziatische roerbakgerechten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
150 g slamelange rode biet
200 g koelverse sojabonen
2 el sesamolie
2 el sojasaus
2 el sushiazijn
25 g geroosterde pijnboompitten