Pasta met sardines, tomaat en broccoli

Supersnel pastagerecht met vis dat goed is voor hart en bloedvaten.

455 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen in een hapjespan de ansjovisfilets met de olie en duw de visjes met een pollepel in stukjes. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Voeg toe aan de visjes in de pan en fruit 3 min. op laag vuur.

  3. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Voeg toe aan het ui-vismengsel en bak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  4. Voeg de tomaten en (versgemalen) peper toe, doe de deksel op de pan en warm 4 min. mee. Giet de pasta af. Laat de kappertjes uitlekken en meng door de saus. Breek de sardines in stukken en schep voorzichtig door de saus.

  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas en fijngesneden platte peterselie.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Pasta met sardines, tomaat en broccoli

Supersnel pastagerecht met vis dat goed is voor hart en bloedvaten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig