Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus

Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!

760 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe en de laatste minuut de tuinerwten.

  3. Giet de pasta en groenten af en vang een kopje van het kookvocht op. Doe alles terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.

  4. Schep de pasta in een diepe schaal en verdeel de gehaktballetjes erover.

  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Gerelateerde recepten

Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus

Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig