Schil de mango, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Doe in een kom. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Voeg toe. Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de salsa. Breng eventueel op smaak met zout.
Salsa amarillo
Maak deze frisse salsa voor bij de barbecue; wedden dat het bakje het snelst leeg is?
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Salsa amarillo
Maak deze frisse salsa voor bij de barbecue; wedden dat het bakje het snelst leeg is?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_072137_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Doe in een kom. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Voeg toe. Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de salsa. Breng eventueel op smaak met zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 eetrijpe mango
1 rode peper
1 limoen