Tortellini met spinazie en venkel

Dagje zonder vlees? Geen probleem, met dit smaakvolle pastagerecht.

405 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de tomaten in parten en de knoflook grof. Doe de tomaatparten, de semigedroogde tomaten en 1 el olie uit het potje in de keukenmachine. Voeg de knoflook, kaas en het basilicum toe en maal tot grove tapenade.

  3. Snijd de stelen en een klein stukje van de onderkant van de venkel. Halveer de venkel en snijd in flinterdunne halve plakken.

  4. Verhit 1 el olie uit het potje van de gedroogde tomaten in een hapjespan en bak de venkel 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Voeg de tapenade toe en schep om. Giet de tortellini af en meng door de groenten.

  • combinatietipLekker met een tomatensalade
  • Venkel snijden en bereiden

    Instructievideo - 01:54 min.

Tortellini met spinazie en venkel

Dagje zonder vlees? Geen probleem, met dit smaakvolle pastagerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig