Fusilli tricolore puttanesca

Deze Italiaanse klassieker heeft maar weinig nodig om te scoren.

365 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de olijven uitlekken en vang de olie op. Snijd de knoflook fijn. Verhit 3 el van de opgevangen olie in een hapjespan en fruit de knoflook en chilivlokken 1 min. Voeg de gepelde tomaten toe en druk plat met de achterkant van een houten lepel. Laat op laag vuur 5 min. koken.

  2. Snijd ondertussen de ansjovisfilets en kappertjes fijn. Snijd de peterselie fijn. Voeg de ansjovis, kappertjes en olijven toe aan de saus en warm 2 min. mee. Giet de pasta af. Meng met de saus en peterselie. Verdeel over een schaal of 4 borden en serveer.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Fusilli tricolore puttanesca

Deze Italiaanse klassieker heeft maar weinig nodig om te scoren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig