Pasteitje kipragout met salade

Ouderwets lekker: romige ragout in zo'n heerlijk knapperig pasteibakje.

420 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 6 min. oventijd / 1 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Bestrooi de kipdijfiletreepjes met peper en zout. Verhit de boter in een pan en bak de kip 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloem toe en laat op laag vuur 2 min. garen. Voeg de fond en 250 ml water toe. Laat op laag vuur 5 min. koken. Voeg eventueel nog wat water toe als de ragout te dik is.

  2. Bak ondertussen de pasteibakjes ca. 6 min. in de oven. Haal de slabladeren los en was ze. Snijd de tomaten in plakjes en doe met de sla in een schaal. Besprenkel met de slasaus Snijd de kapjes uit de pasteibakjes en leg de bakjes op een bord. Vul met de kipragout en leg het kapje er weer op. Serveer met de salade.

  • combinatietipLekker met peterselie over de ragout.

Pasteitje kipragout met salade

Ouderwets lekker: romige ragout in zo'n heerlijk knapperig pasteibakje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig