Groentelasagne met mortadella

Ideaal gerecht voor een etentje: je hebt maar een kwartier voorbereiding en als de lasagne in de oven staat, voeg jij je bij je visite.

640 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Bereid de besciamella volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk.

  3. Verdeel 1 el besciamella over de bodem van de ovenschaal. Leg hierop 3 lasagnevellen. Verdeel er achtereenvolgens een derde van de mortadella, een derde van de gegrilde groenten, een derde van de pastasaus en een derde van de besciamella over. Dek af met 3 lasagnevellen en maak zo nog 2 lagen. Je eindigt met besciamella.

  4. Bestrooi met de kaas en bak ca. 40 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Verdeel over de borden en serveer.

  • combinatietipLekker met een frisse groene salade van sla, komkommer, bieslook, olijfolie en citroensap.

Gerelateerde recepten

Groentelasagne met mortadella

Ideaal gerecht voor een etentje: je hebt maar een kwartier voorbereiding en als de lasagne in de oven staat, voeg jij je bij je visite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig