Snelle panzanella met gerookte kip

De Italianen zetten deze broodsalade vaak op tafel. Een goed idee, óók als je weinig tijd hebt!

725 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Scheur het brood in stukjes. Laat de gegrilde paprika's uitlekken en snijd ze in stukjes. Halveer de verse paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes van 2 cm en de ui in flinterdunne halve ringen. Halveer de tomaten. Laat de kappertjes uitlekken en vang 2 el vocht op.

  2. Meng het brood, de groenten, kappertjes inclusief de 2 el vocht, pizzasauce, pijnboompitten en 2/3 van de basilicum in een grote schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de kipfilet in dunne plakjes en leg op de salade. Bestrooi met de rest van de basilicum.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Snelle panzanella met gerookte kip

De Italianen zetten deze broodsalade vaak op tafel. Een goed idee, óók als je weinig tijd hebt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig