Pastasalade met Parrano snippers

Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.

530 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de sla in de lengte, bestrijk de snijvlakken met 2/3 van de olie. Gril de sla in delen 2 min. Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Scheur de parmaham in stukken.

  2. Giet de pasta af en meng de paprika, bruschettatopping, de Parrano snippers en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met peper. Verdeel de pasta over de borden, verdeel de parmaham en de rest van de kaas erover en serveer met de gegrilde romainesla.

Pastasalade met Parrano snippers

Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig