Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 3 min. Snijd de knoflook fijn en voeg toe. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met de nootmuskaat, het citroensap, peper en eventueel zout. Serveer direct.
Geroerbakte spinazie met rode ui en knoflook
Ja, je wordt er groot en sterk van. En dit spinaziegerecht staat ook nog eens héél snel op tafel.
- combinatietipLekker met geraspte Parmezaanse kaas, het gerecht is dan niet meer veganistisch.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Geroerbakte spinazie met rode ui en knoflook
Ja, je wordt er groot en sterk van. En dit spinaziegerecht staat ook nog eens héél snel op tafel.
bijgerecht
4 personen
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 3 min. Snijd de knoflook fijn en voeg toe. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met de nootmuskaat, het citroensap, peper en eventueel zout. Serveer direct.
combinatietip:Lekker met geraspte Parmezaanse kaas, het gerecht is dan niet meer veganistisch.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 rode uien
2 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
800 g wilde spinazie
1 mespunt gedroogde nootmuskaat
1 el citroensap