Spinazie-ui-wokschotel

Dit bijgerecht kun je ook prima als lunch eten. Laat de spinazie dan eventueel niet helemaal slinken.

130 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in ringen en de knoflook in fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Halveer ondertussen de tomaten en voeg samen met de knoflook toe aan de ui. Bak 2 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met de chilipeper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met gnocchi (het gerecht is dan niet meer glutenvrij) en Catalaanse braadworstjes (schaal 270 g). Het gerecht is dan niet meer veganistisch.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Spinazie-ui-wokschotel

Dit bijgerecht kun je ook prima als lunch eten. Laat de spinazie dan eventueel niet helemaal slinken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig