Snijd de ui in halve ringen en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas weer spinazie toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
- combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten en krenten of rozijnen.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Kortgebakken spinazie met ui
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007490_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
8 personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas weer spinazie toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
combinatietip:Lekker met geroosterde pijnboompitten en krenten of rozijnen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1 ui
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie