Gebakken rucola, sla en spinazie

Origineel en vegetarisch bijgerecht uit de Italiaanse keuken.

175 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord.

  2. Scheur het blad van de kropsla in stukken en zet apart. Houd wat rucola achter voor garnering, snijd de rest grof en zet apart. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook en chilipeper 1 min.

  3. Voeg de spinazie toe en laat in 3 min. al omscheppend slinken. Voeg de sla en rucola toe en bak nog 2 min. mee. Schep de achtergehouden rucola erdoor en bestrooi met de pijnboompitten.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Gebakken rucola, sla en spinazie

Origineel en vegetarisch bijgerecht uit de Italiaanse keuken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig