Geroerbakte spinazie met knoflook & hazelnoten

Een oude vertrouwde groente, maar een nieuwe manier om 'm te bereiden.

230 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en rozemarijn 2 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Blijf goed omscheppen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 4 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.

  3. Schep de spinazie op een platte schaal en verdeel de hazelnoten erover.

  • combinatietipLekker met gebakken vis.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Geroerbakte spinazie met knoflook & hazelnoten

Een oude vertrouwde groente, maar een nieuwe manier om 'm te bereiden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig