Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen

Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!

585 kcal

(Voedingswaarden)

13 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in repen.

  2. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verdeel de salade en schnitzelrepen over de wraps. Serveer de rest van de salade erbij.

  • combinatietipDoe voor extra pit wat chilisaus over je wrap.

Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen

Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig