Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in repen.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de salade en schnitzelrepen over de wraps. Serveer de rest van de salade erbij.
Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen
Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!
- combinatietipDoe voor extra pit wat chilisaus over je wrap.
Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen
Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_082682_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
13 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in repen.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de salade en schnitzelrepen over de wraps. Serveer de rest van de salade erbij.
combinatietip:Doe voor extra pit wat chilisaus over je wrap.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 el arachideolie
4 scharrelkipschnitzels
250 g cherrytomaten
12½ g verse bieslook
340 g mais in pot
150 g peen julienne
50 g rozijnen
4 el milde halfvolle yoghurt
8 volkoren tortillawraps