Knolselderij-mosterdsoep

De milde aromatische smaak van knolselderij doet het goed bij het pittige van de mosterd in deze soep.

185 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de knolselderij, knoflook en ui 3 min. Roer regelmatig. Voeg de bouillontabletten, kokend water en de mosterd toe. Breng aan de kook en laat 15 min. op laag vuur koken met de deksel op de pan. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Bestrooi met de bieslook.

  • combinatietipServeer bij deze soep eens roggebrood (zoals AH Liefde & Passie). Dat maakt het ook een lekker lunchgerecht.

Knolselderij-mosterdsoep

De milde aromatische smaak van knolselderij doet het goed bij het pittige van de mosterd in deze soep.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig