Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Smelt ondertussen de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en roer glad met een garde. Laat 3 min. garen op laag vuur en voeg dan al roerend de melk toe. Zet het vuur hoger en roer tot een gebonden saus (bechamel). Voeg de kaas toe en laat op laag vuur al roerend smelten. Snijd de ham in stukjes en roer erdoor.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak alle roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Giet de pasta af. Meng in een ruime pan of schaal de pasta met de ham-kaassaus en schep de groenten erop.
Fusilli met groente en ham-kaassaus
Ham en kaas, een klassieke combi die het ook heel goed doet met pasta.
Fusilli met groente en ham-kaassaus
Ham en kaas, een klassieke combi die het ook heel goed doet met pasta.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_089564_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
825 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Smelt ondertussen de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe en roer glad met een garde. Laat 3 min. garen op laag vuur en voeg dan al roerend de melk toe. Zet het vuur hoger en roer tot een gebonden saus (bechamel). Voeg de kaas toe en laat op laag vuur al roerend smelten. Snijd de ham in stukjes en roer erdoor.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak alle roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Giet de pasta af. Meng in een ruime pan of schaal de pasta met de ham-kaassaus en schep de groenten erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
50 g ongezouten roomboter
50 g tarwebloem
500 ml halfvolle melk
175 g geraspte oude Goudse kaas 48+
150 g plakjes achterham
2 el traditionele olijfolie
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
400 g Italiaanse roerbakgroente courgette