Snelle bami met Chinese wokgroente en komijn

Dit snelle gerecht bewijst maar weer dat je echt maar een paar goede, sterke smaken nodig hebt voor een succesnummer.

640 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak het nasi-bamivlees met de knoflook, rode peper, komijn en ketjap 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.

  2. Snijd ondertussen de salade-ui in ringetjes. Meng de mie door het vlees-groentemengsel. Verdeel de bami over de kommen of borden en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.

Snelle bami met Chinese wokgroente en komijn

Dit snelle gerecht bewijst maar weer dat je echt maar een paar goede, sterke smaken nodig hebt voor een succesnummer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig