Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de soepballetjes, tomatenpulp, peper en eventueel zout toe. Laat 8 min. op middelhoog vuur gaar worden.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte pasta erboven af.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
Courgettespaghetti met tomatensaus
Zo kom je wel heel makkelijk (en lekker!) aan je groenten!
- combinatietipLekker met rucola en basilicum.
- bereidingstipJe kunt tomatenpulp ook vervangen door tomatenblokjes.
Courgettespaghetti met tomatensaus
Zo kom je wel heel makkelijk (en lekker!) aan je groenten!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_094310_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de soepballetjes, tomatenpulp, peper en eventueel zout toe. Laat 8 min. op middelhoog vuur gaar worden.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte pasta erboven af.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
combinatietip:Lekker met rucola en basilicum.
bereidingstip:Je kunt tomatenpulp ook vervangen door tomatenblokjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el (olijf)olie
150 g gesneden uien
250 g verse rundersoepballetjes
850 ml Mutti polpa au basilic tomatenpulp
40 g pijnboompitten
250 g verse spaghetti
800 g courgette spaghetti