Tonijncouscous met broccoli uit de oven

Gevalletje fusionkeuken, met oosterse parelcouscous, good old broccoli en Italiaanse kaas.

655 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kikkererwten in een bolzeef, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de broccoli in heel kleine roosjes en schep op de bakplaat om met de kikkererwten, olie, wat peper en eventueel zout. Bak in de oven in ca. 20 min. gaar

  3. Kook ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Hak de walnoten grof. Laat de tonijn en kappertjes uitlekken.

  4. Meng de couscous met de pesto, kikkererwten, broccoli, walnoten, tonijn en kappertjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schaaf de kaas erover en serveer.

  • variatietipGraag iets pittiger? Voeg wat chilivlokken toe aan de couscous.

Gerelateerde recepten

Tonijncouscous met broccoli uit de oven

Gevalletje fusionkeuken, met oosterse parelcouscous, good old broccoli en Italiaanse kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig