Indiase kippensoep met bloemkoolroosjes

Met hot curry en kokosmelk: pittig en lekker romig tegelijk.

350 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer eventueel de grotere bloemkoolroosjes. Verhit de olie in een grote (soep)pan en bak de bloemkool met de currypoeder op middelhoog vuur 3 min. Doe ondertussen de linzen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Snijd de tomaten in partjes.

  2. Voeg de linzen, tomaten, bouillontablet, kokosmelk, kipblokjes en het water toe aan de bloemkool en breng op hoog vuur aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10 min. zachtjes koken. Serveer in diepe kommen.

  • combinatietipLekker met naanbrood met gerookte kipfilet en mangochutney.

Indiase kippensoep met bloemkoolroosjes

Met hot curry en kokosmelk: pittig en lekker romig tegelijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig