Vegetarische quiche lorraine

Yes, eindelijk: deze vega variant is écht net zo lekker als de oude vertrouwde.

435 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. oventijd / 10 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vegaspeckjes in 5 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Vet de quichevorm in. Bekleed ondertussen de quichevorm met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de crème fraîche en nootmuskaat. Voeg de vegaspeckjes en kaas toe. Verdeel het mengsel over de bodem van de quichevorm. Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Neem uit de oven en laat 10 min. afkoelen op een rooster.

  • bewaartipJe kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Serveer op kamertemperatuur of verwarm losjes afgedekt met aluminiumfolie ca. 20 min. in de oven op 160 °C.
  • combinatietipLekker met fijngesneden bieslook.
  • Vegetarische quiche lorraine

    Instructievideo - 00:29 min.

Vegetarische quiche lorraine

Yes, eindelijk: deze vega variant is écht net zo lekker als de oude vertrouwde.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig