Frisse pastasalade met makreel

Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.

635 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 min. de snijbonen toe.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min. Pers de citroen uit. Meng de yoghurt met de mayonaise en 1 el citroensap (per 4 personen) en breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe de broccolirijst in een zeef en giet de pasta en snijbonen erboven af. Laat uitlekken.

  3. Schep de pasta, snijbonen en broccolirijst om met de dressing en veldsla. Verdeel over een schaal. Laat de makreelfilets uitlekken en verdeel samen met de pecannoten over de pastasalade.

  • combinatietipLekker met sriracha (hot chilisaus).

Gerelateerde recepten

Frisse pastasalade met makreel

Ook lekker met sriracha voor wat extra pit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig