Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak de ontbijtspek in ca. 6 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet zitten en bak de American pan cakes in 2 of 3 delen ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de bananen in plakjes. Verdeel de pancakes met de banaan en het spek over kommetjes en besprenkel met ahornsiroop.
American pancakes basisrecept
Na een korte nacht is er niets lekkerder dan ontbijten (of stiekem al brunchen) met pancakes.
American pancakes basisrecept
Na een korte nacht is er niets lekkerder dan ontbijten (of stiekem al brunchen) met pancakes.
12 porties
245 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak de ontbijtspek in ca. 6 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet zitten en bak de American pan cakes in 2 of 3 delen ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de bananen in plakjes. Verdeel de pancakes met de banaan en het spek over kommetjes en besprenkel met ahornsiroop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
100 g ontbijtspek
12 American pancakes
2 bananen
6 el ahornsiroop