Christmas-sundae

Alle ingrediënten zijn kant-en-klaar, alleen de chocolade moet je even smelten. Handig!

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal het ijs uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is.

  2. Breek de chocolade in kleine stukjes en doe in een glazen of metalen kom. Zet een pan op het vuur met een laagje water erin. Houd tegen de kook aan en hang de kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt. Smelt de chocolade (au bain-marie).

  3. Schep 1 kleine bol ijs in een glas en schenk de kersenfruitvulling erover. Schep er nog 1 kleine bol bovenop en schenk ¼ van de gesmolten chocolade erover. Maak zo nog 3 glazen.

  4. Steek in elk glas een hulstblaadje. Serveer met de chocoladelepels.

  • Au bain-marie smelten

    Instructievideo - 00:34 min.

Christmas-sundae

Alle ingrediënten zijn kant-en-klaar, alleen de chocolade moet je even smelten. Handig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig